درمان افسردگی

دارو درمانی:داروهای ضد افسردگی،تثبیت کننده خلق،و ضد روان پریشی در درمان اختلالات افسردگی و دو قطبی مورد استفاده قرار گرفته .
یکی از داروهای افسردگی ضد افسردگی استاندار ایمی پرامین بود.عمدتا نوراپی نفرین و به میزان کمتر ،سروتونین )را افزایش می دهند.
داروهای SSRI (بازجذب سروتونین جذب مجدد سروتونین را در سیناپس بازداری می‌کنند. SSRIها عوارض جانبی کم‌تری دارند مانند: فلوکستین، سیتالوپرام، اس‌سیتالوپرام، سرترالین، فلووکسامین، پاروکستین، داپوکستین، زیملیدین و ونلافاکسین
در حاضر به علت اثربخشی خوب، عوارض کم و در دسترس بودن)
دوره درمانی با داروهای ضد افسردگی معمولا به حداقل ۳ تا ۵ هفته نیاز دارند.به طور کلی ،اگر بعد از تقریبا ۶ هفته،علائمی از بهبودی وجود نداشته باشد ،پزشکان باید داروی تازه ای را امتحان کنند. زیرا تقریبا ۵۰ درصد کسانی که به دارو ی تجویز شده اول پاسخ نمی دهند،به داروی دوم پاسخ می دهند. روند طبیعی دوره افسردگی درمان نشده معمولا ۶ تا ۹ ماه است .
درمان های زیستی دیگر :درمان با تشنج الکترونیکی
چون اغلب ۳ تا ۴ هفته طول می کشد تا داروهای ضد افسردگی بهبود قابل ملاحظه‌ای را ایجاد کننند،معمولأ برای بیماران شدیدا افسرده(مخصوصا سالخوردگان )که ممکن است در معرض خطر فوری و جدی خودکشی قرار داشته باشند،از جمله آنهایی که ویژگی های روانپریشی یا مالیخولیا یی دارند، از درمان با تشنج الکترونیکی اسفاده می شود.
تحریک عمیق مغز :کاشت الکترود در مغز و بعد تحریک آن مناطق با جریان برقی را شامل می شود .
درمان با نور درخشان:ابتدا این روش در درمان اختلال عاطفی فصلی استفاده می شد، اما اکنون معلوم شده که برای افسردگی های غیر فصلی نیز موثر است .
روان درمانی:اثر بخشی روان درمانی در درمان افسردگی به اثبات رسیده است و میزان بهبود بهترین نوع این درمان ها تقریبا با میزان بهبود مشاهده شده با داروها،برابر است.

درمان افسردگی پس از زایمان:
نشانه های اندوه پس از زایمان معمولآ خلق تغییر پذیر ،به راحتی گریه کردن ،غمگینی ،و تحریک پذیری را شامل می شود که اغلب با احساس های شادی آمیخته هستند .
این نشانه ها در ۵۰ تا ۷۰ درصد زنان ،ظرف ۱۰ روز بعد از به دنیا آوردن فرزندشان،روی می دهند و معمولا خود به خود از بین می روند.
به نظر می رسد که وقوع افسردگی اساسی در دوره پس از زایمان،از وقوع آن در زنانی که سن و جایگاه اجتماعی-اقتصادی یکسان دارند و زایمان نکرده‌اند،بیشتر نیست. در مواردی نادری ،افسردگی اساسی با ویژگی های روان پریشی همراه است.بنابراین اعتقاد به اینکه زنان در دوره پس از زایمان خیلی بیشتر در معرض خطر افسردگی اساسی قرار دارند ،تایید نشده است.اما اگر اندوه پس از زایمان شدید باشد ،احتمال مبتلا شدن به افسردگی اساسی بیشتر است .

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *